Tannlege Necip i Tyrkia

Jeg hadde hørt fra flere at tannlegene i Tyrkia er spesielt flinke, oppdaterte og hadde lave priser. Da jeg liker veldig godt å feriere spesielt i Icmeler, begynte jeg å sjekke opp mulighetene for å finne en tannlege i området Icmeler/Marmaris som jeg følte var seriøs og til å stole på, da jeg er ganske så skeptisk, leste jeg alt som gikk an å lese på nettsiden til Dr. Necip

Tandlege Necip

Jeg bestemte meg for å sende han noen ord om hva jeg trodde jeg trengte av behandling osv. Jeg fikk seriøse og raske svar på alt jeg spurte om, og vi avtalte en tid som passet for oss begge. Han har en utrolig flott personlighet og proffesjonalitet.
 

Jeg følte meg trygg fra første stund

Han skulle gjøre en stor jobb med mine tenner og han hadde bare noen dager å gjøre dette på. Han var meget nøye og forklarte godt hva han kunne se på bildene og sjekkene han gjorde. Han ville vite hvorfor jeg ønsket meg det jeg ba om, så jeg skulle være helt sikker selv på at jeg ville gjennomføre det.
 

IKKE ute etter å tjene mest mulig

Hvis jeg ba han gjøre noe med tennene som han ikke syntes var nødvendig, sa han fra om det, og igjen måtte jeg begrunne hvorfor jeg ønsket det. Dvs han var IKKE ute etter å tjene mest mulig penger, men var seriøs i forhold til hva som er nødvendig. Han holdt alltid ord i forhold til hva han gjorde og hva vi avtalte. Han var alltid tilgjengelig på mobil i tilfelle problemer eller spørsmål.

 

Ble alltid hentet

Jeg ble alltid hentet der jeg ville til riktig tid. Imponerende bare det. Jeg fikk musikk på ørene mens han arbeidet og fant norske radiokanaler på PC`en da jeg var tilstede. Jeg hadde ALDRI smerter, det var han meget nøye med. Det ble tom brukt smertestillende spray før han satte bedøvelsene. Kontoret han holdt til i, var ikke prangende og jålete, men besto av rene, enkle og delikate rom i en blokk.

 

 

Anbefalle han på det aller, aller beste

Besøket hos Dr. Necip var en opplevelse. Jeg vil anbefalle han på det aller, aller beste. Jeg håper virkelig jeg har anledning til å bare bruke Dr. Necip til alle mine tannlegebesøk heretter. Han er min tannlege nå.

 

 

MVH Mona Østby, NorgeText : [Artikkel_bund]

(c) Copyright 2004 AuMinTann


Tannleger i Polen - Tannleger i Tyrkia - Tannleger i Tyskland - Tannleger i Sverige - Tannleger i Ungarn - Tannleger i Spania

Finne en tannlege i

Få vårt nyhetsbrev

Pasient til pasient

Anbefalinger
Forum
Pasienter fortæller

Nyheter

Anbefalinger fra andre pasienter
AuMinTann Norge
AuMinTann På Facebook
Laveste implant prisene du finner på KG Dental i Ungarn
Tannlege i Polen
Tannlegen i Ungarn

Om AuMinTann

Hvem er vi?
Hvordan gjør du?
Kontakt oss
Vi trenger våre klinikker

Nyttig

Ordlist
 
 
AuMinTann forsiden > Pasient til pasient > Anbefalinger >  

Tannlege Necip i Tyrkia

Anbefal AuMinTann Sende siden til en venn Skriv ut
Søke