Tannlegen i Ungarn

Jeg ønsket å få gjort mine tenner: 8-åtte tenner byttes ut med keramiske kroner + skifte av 3 fyllinger til en pris av, hold deg fast 1915 euro.

Den store overraskelsen

Jeg ble mottatt i Wien av Andreas på flyplassen. Flyet var noe forsinket slik at det ble transport til tannlegen før hotellet. Mottagelsen var profesjonell, og jeg fikk ett prisoverslag på det jeg ønsket å få gjort med mine tenner. Her fikk jeg den store overraskelsen. Etter konsultasjonen måtte 8-åtte tenner (inkl 2 fortenner) byttes ut med keramiske kroner + skifte av 3 fyllinger til en pris av, hold deg fast 1915 euro.

 

Igang med behandlingen

Etter dette tilbudet var det bare å sette igang med behandlingen. Mandag 2,5t, tirsdag 1,5t, onsdag fri, torsdag nye tenner og fredag siste sjekk før jeg ble transportert tilbake til flyplassen av Andreas.
Hele opplegget gikk på skinner, transport, hotell, tannbehandling og supert vær, 25 grader og skyfri himmel.
 

Takk til AuMinTann

Takk for at du i AuMinTann organiserte dette til punkt og prikke. Har planer om å reise tilbake til Ungaren senere for å gjøre meg ferdig med tenner i underkjeven. Har allerede fått ett prisoverslag fra tannlegen i Ungaren. Dette er like billig som det jeg gjorde i overmunnen. Håper du kan organisere denne reisen også.


Text : [Artikkel_bund]

(c) Copyright 2004 AuMinTann


Tannleger i Polen - Tannleger i Tyrkia - Tannleger i Tyskland - Tannleger i Sverige - Tannleger i Ungarn - Tannleger i Spania

Finne en tannlege i

Få vårt nyhetsbrev

Pasient til pasient

Anbefalinger
Forum
Pasienter fortæller

Nyheter

Anbefalinger fra andre pasienter
AuMinTann Norge
AuMinTann På Facebook
Laveste implant prisene du finner på KG Dental i Ungarn
Tannlege i Polen
Tannlegen i Ungarn

Om AuMinTann

Hvem er vi?
Hvordan gjør du?
Kontakt oss
Vi trenger våre klinikker

Nyttig

Ordlist
 
 
AuMinTann forsiden > Nyheter >  

Tannlegen i Ungarn

Anbefal AuMinTann Sende siden til en venn Skriv ut
Søke